Konferencijom u Toplicama Sv. Martin obilježen završetak projekta Gastroturisteduca

Završnom konferenciju projekta „Gastronomskom i turističkom edukacijom poboljšati pristup ranjivim skupinama u sektoru turizma i ugostiteljstva na tržište rada Međimurske i Zadarske županije“ skraćeno Gastroturisteduca referentnog broja UP.02.2.2.03.0021. u Toplicama Sv. Martin 16.04.2021. obilježen je završetak projekta Gastroturisteduca

Uz pridržavanje svih propisanih mjera HZJZ-a konferenciji je prisustvovale su 22 osobe, predstavnici korisnika, partnera, polaznika i drugih dionika projekta.

Nakon pozdravnog govora g. Marija Zamude, ravnatelja POU Čakovec i gđe. Katarine Dobrović, ravnateljice partnera Finis iz Zadra, gdin. Matija Moharić, administrator projekta je prisutne podsjetio o svim aspektima i rezultatima koji su nastali u provedbi. Korisnici projekta, odnosno predstavnici ciljanih skupina su također predstavili svoje dojmove u provedbi programa osposobljavanja.

Nakon prigodne zakuske, svi su se dodatno podružili u Pub-u Potkova koji se nalazi u sklopu Toplica Sv. Martin te su u dobroj atmosferi razgovarali o svojim iskustvima, budućim planovima i mogućim novim projektima na kojima bi se ciljane skupine dodatno osposobljavale i usavršavale.